Geen afbeeldingen? Klik dan hier.

Nieuws vanuit onze bistro

Beste klant,

Graag informeren wij u over onze beslissing om op het einde van juni 2021 het hoofdstuk van onze Bistro in schoonheid af te sluiten.

Wij mochten al vele mooie culinaire hoofdstukken met u schrijven in ons mooie Grobbendonk. In 1998 startten wij met “Het gezegend brood”, in 2005 combineerden wij restaurant en hotel in “ ’t Hemelryck” en in 2012 kozen wij voor ons huidige concept van “Bistro De Heerlyckheid”. Dat betekent dat wij al meer dan 22 jaar ons best doen om uw smaakpapillen te verwennen. Het genoegen was geheel aan onze zijde.

Tweeëntwintig jaar horeca kruipt echter niet in de koude kleren. Ook recent verlies in onze privékring heeft ons doen nadenken. Er valt nog zoveel te beleven en te ontdekken in de wereld. Daar willen we graag de tweede helft van ons leven meer tijd aan besteden. Dus kiezen wij vol energie en levenslust voor nieuwe uitdagingen in ons professioneel leven, gecombineerd met meer vrije tijd in ons privéleven.

Zoals u van ons gewend bent, zullen wij het beste van onszelf geven en u in de watten leggen tot die laatste service, ergens eind juni 2021. En wie weet staat er wel een gloednieuw team klaar om aan het rond punt in Grobbendonk een ander horeca-project te realiseren. We horen het wel!

Wij willen iedere klant van harte bedanken, en vele onder jullie in het bijzonder voor de jarenlange trouw.

Carmen en Johan.

 

 

Bistro De Heerlyckheid op Facebook

Van harte bedankt!

Bistro De Heerlyckheid - Boudewijnstraat 12 - Grobbendonk
Tel. 014 50 66 50 - www.bistroheerlyckheid.be